Mă numesc Ciubotaru Leonard și am 47 de ani. Locuiesc în Brasov de aproape 2 ani, dar sunt originar din Galati. În calitate de profesionist cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului, am dobândit abilități și cunoștințe solide în domeniul afacerilor, cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări și peste 15 ani ca antreprenor.

Ca broker de afaceri, îmi doresc să ajut potențialii vânzători și cumpărători și să le elimin problemele care pot apărea în procesul de tranzacționare a unei afaceri. Am înțeles importanța seriozității, corectitudinii și transparenței în afaceri și cred că acestea sunt esențiale pentru succesul oricărui antreprenor.

În calitate de broker de afaceri, obiectivul meu este de a oferi suport clienților mei și de a le oferi o experiență de tranzacționare fără probleme. Experiența mea personală ca antreprenor care și-a vândut propria afacere după o perioadă lungă de timp m-a făcut să înțeleg importanța unui specialist în tranzacționarea unei afaceri și motivul pentru care este esențial să ai un broker de afaceri de încredere la bord.

 
Spinning loader