Eu sunt Magdalena Nedela, un expert în finanțe și contabilitate, dar și un antreprenor dedicat cu o pasiune puternică pentru dezvoltarea afacerilor.

De-a lungul carierei mele, am fost mereu fascinată de cifre, însă în egală măsură, fiind o persoană empatică, energică și comunicativă, mă bucur să lucrez cu oamenii. Această combinație m-a condus către oportunitatea de a oferi încredere și ghidare antreprenorilor care conduc afaceri mici și mijlocii.

Fiind și eu antreprenor, am cunoscut provocările pieței și am înțeles că fiecare afacere este unică si necesita o abordare diferita. Sunt inovativa și îmi place să descopăr noi oportunități pentru fiecare afacere, fie că este vorba de vânzare sau de extinderea acesteia. Prin urmare, în calitate de broker de afaceri, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin în abordarea clienților interesați de afacerea ta si sunt convinsă că împreună vom găsi soluțiile care să conducă la o situație benefică atât pentru tine și afacerea ta, cât și pentru potențialii cumpărători ai afacerii tale.