Un polemist ca tip de personalitate, antreprenor de la o vârstă fragedă, cu experiențe în comerț și servicii, cu proiecte de succes pornite de la o simplă idee și duse la nivel național în cel mai scurt timp.
Sunt Marius Petrea și mă consider un călător, un bun vânzător și din ce în ce mai bun manager:). Antreprenor m-am născut:)
Am deschis prima firmă la 19 ani și ulterior am construit, vândut și cumpărat mai multe afaceri. În cei 16 ani de experiență în antreprenoriat am gustat succesul dar am văzut și ce înseamnă problemele...
În această etapă a vieții sunt implicat în dezvoltarea companiei de Recrutare ECIM, companie pe care am fondat-o în 2017, coordonez proiectul național Cafeneaua cu Joburi - un ALTFEL de eveniment de recrutare, sunt business broker, consultant în sisteme de vânzări și strategii de marketing, asociat și director de vânzări în câteva afaceri în comerț en-gros și en-detail.
Experiența și practica m-au făcut să pot delega obiective corect, să-mi recrutez oamenii pe care să mă pot baza și în acest fel să pot construi proiecte superbe cu impact real în societate.
Pot sprijini cu expertiza mea și a colaboratorilor din TradeX, antreprenorii care vor să-și vândă afacerea (total sau parțial), să o pregătească pentru exit, prin creșterea valorii întreprinderii și nu în ultimul rând, realizez evaluări complete ale afacerii, pentru ca proprietarul să devină conștient de valoarea pe care a adus-o business-ul lui în comunitate.
Mă implic doar în acele proiecte în care consider că pot ajuta, unde găsesc valori comune, oameni faini și oportunități reale de creștere.

 
Spinning loader