Sunt Nicu, am 49 ani, căsătorit, un copil (domnișoara de 17 ani ), sunt absolvent de Drept - Licentiat, iar ca si experiență în muncă, am lucrat aproape 10 ani în vânzări, pe diferite poziții în 4 companii multinaționale, în domeniul FMCG, iar din 2006 lucrez în banking. Până în mai 2018 am lucrat în 3 bănci importante din piata (BT, Volksbank, BCR), unde am lucrat pe partea de PJ și am coordonat diverse unitați, mai mici sau mai mari la nivel local și regional. Din 2018 am trecut pe partea antreprenorială încercand să pun în practică un concept pe care îl gândeam de mult, în genul One Stop Shop pentru servicii financiare pentru clienții PF si PJ, de brokeraj credite, asigurari, având 2 francize: cea pe credite, Kiwi Finance și cea pentru asigurari, Safety Broker ( ambii francizori sunt liderii pieței în domeniu ) și consultanță pentru firme în obținere de credite, sau alte produse financiare în relația cu băncile. 
Din 2018 și până în prezent, am acumulat experiență în implementarea de proiecte cu fonduri UE, lucrând pe diferite poziții în cadrul unei firme de consultanță și a unui ONG. În plus, am implementat 2 proiecte pe firmele care le dețin. 
Printre pasiunile mele se numară călătoriile, ieșitul în natură, muzica, înotul ( sport pe care l-am practicat de performanță timp de 15 ani ) și de aici am rămas "virusat" cu spiritul de competiție, de a fi în orice fac, tot timpul acolo sus, pe podium.

 
Spinning loader