Tatiana SAUTRON activează în calitate de Business Broker în cadrul companiei TradeX, unde își pune în valoare experiența vastă în domeniul antreprenoriatului, managementului financiar, atragerea investițiilor și evaluarea afacerilor. Este o profesionistă dedicată, cu experiență și un set de competențe cheie care o reprezintă un partener valoros pentru antreprenorii care doresc să-și atingă obiectivele de afaceri.

Deținătoare a certificatului de Business Coach, Tatiana este un broker de încredere pentru antreprenorii care intenționează să-și dezvolte strategic afacerile și să le vândă pe piețele internaționale. De-a lungul celor 15 ani de activitate, a ocupat poziții de conducere în propriile companii, dar și funcții de coordonator financiar și specialist în gestionarea programelor naționale. Cooperarea cu donatori străini în cadrul proiectelor internaționale i-a permis să-și dezvolte semnificativ spiritul organizatoric, abilitățile de comunicare și negociere, creativitatea și capacitățile analitice.

Tatiana este pasionată de identificarea potențialului economic și de valorificarea acestuia pentru obținerea performanței în business. Experiența sa profesională, completată de predispoziția naturală către colaborarea cu oamenii de afaceri, o recomandă ca fiind un broker de afaceri eficient, energic și ambițios.

Convingerea Tatianei este că viața se bazează pe principii și valori morale omenești. Consideră că un rezultat reușit pornește de la un gând pozitiv și o planificare strategică.