Salut! Sunt Vlad Crișan și îmi place să mă definesc ca și un om pasionat de dezvoltarea afacerilor și un “îmblânzitor” al cifrelor. Cu o experiență de peste 12 de ani în managementul proiectelor, dezvoltarea afacerilor și consultanța în afaceri, pot să spun că am condus atât proiecte globale cât și echipe globale în companii multinaționale. Am implementat sisteme și soluții pentru eficientizarea proceselor și mai apoi am construit și dezvoltat afaceri de la zero din care am făcut exit personal sau i-am ajutat pe proprietari să își facă exit. 

Constanta mea e că am capacitatea și chiar plăcerea de a transforma provocările în oportunități și știu să fiu alături de clienți în perioadele lor mai dificile.
Îmi plac cifrele de când mă știu și lucrez cu ele pentru a transforma datele în strategii solide. Consider că cifrele ascund o poveste și eu sunt atât un povestitor cât și un culegător de povești frumoase de viață și de business.

Fiind adeptul comunicării deschise și sincere, îmi place să creez conexiuni autentice cu oamenii din jurul meu. Suntem cu toții în aceeași călătorie, așa că de ce să nu facem asta într-un mod organizat și antrenant, totodată? ?

Sunt un susținător dedicat al creșterii personale și profesionale, și mă bucur să mă implic în proiecte variate, de la optimizarea operațională până la strategii de scalare și mai apoi de exit. Abordarea mea orientată către oameni m-a ajutat să construiesc relații puternice și să ajut antreprenorii să își atingă potențialul maxim.

În timpul meu liber (la care lucrez activ și conștient în ultimii ani), mă dedic familiei și îmi place să explorez diverse pasiuni, de la călătorii în locuri cu multă mâncare bună până la pregătirea de rețete delicioase în bucătărie și plimbări prin natură.
Așa că, hai să conectăm și să învățăm unul de la celălalt în această călătorie fascinantă a vieții și a afacerilor!

 
Spinning loader